Bufet zimny Dania z ryb i owoców morza
- Carpaccio z łososia z sosem jogurtowo ziołowym
- Ceviche z łososia – łosoś marynowany w soku z limonki
- Rolada z sandacza i łososia z bakaliami
- Róża z łososia w delikatnej galaretce Chablis
- Łosoś norweski marynowany w koperku
- Łosoś w delikatnej galaretce z białego wina
- Filet z dorsza w sosie pomidorowym z warzywami i suszonymi pomidorami
- Filet z dorsza z wsosie pomidorowym z oliwkami i kaparami
- Filet z pstrąga w delikatnej galaretce
- Tatar ze śledzia
- Tatar ze świeżego lub wędzonego łososia
- Sandacz z musem z łososia
- Sledzie w trzech smakach
- Plater wędzonych ryb BAŁTYK podany z sosami i marynatami
- Koktail z krewetek
- Rolada z soli i łososia
i wiele innych
menu
Kanapki i przekąski
Przerwy kawowe
Sałatki
Bufet zimny
Bufet ciepły
Kuchnie Świata
Na słodko
Napoje