Bufet ciepły Dania mięsne
- Zrazy z karkówki faszerowane musem z białej kiełbasy
- Polędwica w sosie z leśnych grzybów
- Polędwica w sosie gorgonzolla
- Eskalopki schabowe zapiekane z szynką szwardzwaldzka w sosie z porto
- Pierś kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie szpinakowym
- Pierś kurczaka w sosie pomidorowym z oliwkami i cukinią
- Pieczona polska kaczka z jabłkami w sosie
- Roladki z kurczaka z grzybami
- Roladki z kurczaka ze szpinakiem
- Wołowina duszona w winie po Burgundzku
- Indyk w sosie brzoskwiniowym
- Strogonoff z wołowiny
- Pierś kurczaka zapiekana ze szpinakiem i serem
- Wybór pierogów z mięsem, z kapustą i grzybami z sosami
i wiele innych
menu
Kanapki i przekąski
Przerwy kawowe
Sałatki
Bufet zimny
Bufet ciepły
Kuchnie Świata
Na słodko
Napoje