Kuchnia Meksykańska
- Meksykańska pikantna zupa gulaszowa POZOLE
- Małże duszone w meksykańskim piwie z czosnkiem
- Tortilla z kurczakiem i pikantnymi papryczkami Jalapenio
- Koktajl z krewetek królewskich z chili i awokado na cukini
- Rostbef pieczony w chili i kolędrze podany na sałatce
- Qasadiias-tortila z wędzonym kurczakiem i warzywami
- Ceviche z łososia – łosoś marynowany w soku z limonki
- Papryczki Jalapenio faszerowane serem
- Sosy do dań: guacamole, salsa, kwaśna śmietana
- Deser: Szaszłyczki owocowe z sokiem z limonki
Babeczki koktajlowe z owocami
menu
Kanapki i przekąski
Przerwy kawowe
Sałatki
Bufet zimny
Bufet ciepły
Kuchnie Świata
Na słodko
Napoje