Kuchnia Włoska
- Zupa krem z cukini papryki i bakłażana
- Melon z szynka parmeńską podany z sosem z owoców kiwi
- Grilowane warzywa przekładane mozarellą skropione bazyliową oliwą
- Vitello tonami z kaparami – plastry pieczonej cielęciny w sosie tuńczykowym
- Carpaciio di manza – płatki polędwicy wołowej w ziołach z parmezanem
- Carpaccio z łososia z sosem jogurtowo ziołowym
- Sałatka z marynowanych owoców morza i pomidora
- Sałatka z rucoli z orzechami w miodzie z pomidorkami i gorgonzolą
- Sosy do dań: pesto, musztardowo-bazyliowy, tunczykowo-kaparowy
- Deser: Tiramisu w kielichach
Babeczki z kremem waniliowym
menu
Kanapki i przekąski
Przerwy kawowe
Sałatki
Bufet zimny
Bufet ciepły
Kuchnie Świata
Na słodko
Napoje