Bufet zimny Dania mięsne
- Vitello tonati z kaparami – plastry pieczonej cielęciny w sosie tuńczykowym
- Carpaciio di manza – płatki polędwicy wołowej w ziołach z parmezanem
- Karkówka pieczona na ostro podana z orzeżwiającym sosem jogurtowym
- Pieczony schab z delikatnym musem tuńczykowo-kaparowym
- Schab pieczony z owocami
- Eskalopki ze schabu z musem i marynowanymi podgrzybkami
- Schab z musem grzybowym
- Pasztet z kurczaka
- Roladki z kurczaka z pistacjami
- Roladki ze schabu z musem chrzanowym
- Tatar z wołowiny z klasycznymi dodatkami
- Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą
- Pieczony rostbeef z pikantnym sosem
- Polędwica faszerowana grzybami leśnymi
- Grillowanie przepiórki na sałatce
- i wiele innych
menu
Kanapki i przekąski
Przerwy kawowe
Sałatki
Bufet zimny
Bufet ciepły
Kuchnie Świata
Na słodko
Napoje