Catering Bon Appetit

Bufet zimny Dania mięsne

  • Vitello tonati z kaparami – plastry pieczonej cielęciny w sosie tuńczykowym
  • Carpaciio di manza – płatki polędwicy wołowej w ziołach z parmezanem
  • Karkówka pieczona na ostro podana z orzeżwiającym sosem jogurtowym
  • Pieczony schab z delikatnym musem tuńczykowo-kaparowym
  • Schab pieczony z owocami
  • Eskalopki ze schabu z musem i marynowanymi podgrzybkami
  • Schab z musem grzybowym
  • Pasztet z kurczaka
  • Roladki z kurczaka z pistacjami
  • Roladki ze schabu z musem chrzanowym
  • Tatar z wołowiny z klasycznymi dodatkami
  • Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą
  • Pieczony rostbeef z pikantnym sosem
  • Polędwica faszerowana grzybami leśnymi
  • Grillowanie przepiórki na sałatce
  • i wiele innych