Catering Bon Appetit

Bufet zimny

Dania z ryb i owoców morza

  • Carpaccio z łososia z sosem jogurtowo ziołowym
  • Ceviche z łososia – łosoś marynowany w soku z limonki
  • Rolada z sandacza i łososia z bakaliami
  • Róża z łososia w delikatnej galaretce Chablis
  • Łosoś norweski marynowany w koperku
  • Łosoś w delikatnej galaretce z białego wina
  • Filet z dorsza w sosie pomidorowym z warzywami i suszonymi pomidorami
  • Filet z dorsza z wsosie pomidorowym z oliwkami i kaparami
  • Filet z pstrąga w delikatnej galaretce
  • Tatar ze śledzia
  • Tatar ze świeżego lub wędzonego łososia
  • Sandacz z musem z łososia
  • Sledzie w trzech smakach
  • Plater wędzonych ryb BAŁTYK podany z sosami i marynatami
  • Koktail z krewetek
  • Rolada z soli i łososia
  • i wiele innych